Corporate Admin Space Dallas , Texas

Project Details


Type:
  • Workplace Design
Client:
Global Telecommunications Company

Project Summary


This project entailed the renovation and finish out of 9,000 square feet of floor space in a corporate office building. The renovation included a full redesign of the space as well as the design of all modular and ancillary lounge and collaborative furnishings.

The client for this project requested a very open floor plan concept with an engaging color palette for the youthful team set to occupy the space. The floor space is in an older structure with low ceiling decks and minimal windows to natural light.

To create an open feeling, the BSA Design team created workstations that were low in height, but functional in use. Minimal screening and maximum storage and function allow the team members to work efficiently and effectively.

Other areas include Focus Booths, Huddle Rooms and open Collaboration areas. There’s a place for everyone whether they are social in function or more heads down and private. We also provided a Work Café in the middle of the floor space to encourage not only a place to eat, but also a different way to work.

Project Gallery

To the Top